Alla inlägg den 26 augusti 2007

Av Jonatan - 26 augusti 2007 17:04

Aj aj.. jag har fått onda ögat.. vet inte vad det är faktiskt.. men vaknade och hade hur ont i vänstra ögat som helst.. skitjobbigt..


Sov över seriefinalen i div5 mellan Essvik - Stöde också.. HUR GÖR MAN DET!?

Idiotiskt!! Skulle iochförsig inte spela.. men ändå!

Stöde vann tydligen med 1-2 iaf..

Så det blir när man bara är 10 man på träning.. Synd att folk inte beredda att lägga ner mer på sitt lag, speciellt när man har så bra läge som vi har haft..dåligt..


Gårdagen var soft! Som jag nämnde i förra inlägget så gick jag och Basse Baslåda på Biteline och käkade tacobuffé och kikade på Premier Leaguefotboll.. Vi satt där från 13.45 till 18.00 Såg med andra ord 2 matcher.. Bland annat Sunderland - Liverpool.. Pool vann med 2-0.. underbart :)   Kul att vi inte gör som vanligt och startar säsongen rent ut sagt kiss.. =)  Går sämre för United.. YES!!


Hört på Biteline:  "Vafan? Heter han Michael Ball?... Det vore ju ungefär som att heta Stefan Kula i sverige.."

Hyfsat klockren kommentar.. Skulle kunna offra värken i mitt vänstra öga för att få känna den killen..


Fick en fråga i en kommentar till ett inlägg av Kempe där han ville veta vad det var för turnering jag skulle spela i stockholm.. Och då jag tvekar på om han kommer kika kommentaren igen, så skriver jag svaret här..


Det är en turnering arrangerad av det engelska pokerbolaget "Purple Lounge" i samarbete med herrtidningen Moore(ni vet Bingo och tjejerna).. Dom har valt att kalla turneringen för "Swedish Poker Tour".. Då dom varit runt i olika städer och annordnat gratis kvaltävlingar.. Jag var ner till Gävle och spelade och kom där tvåa (min käre vän André, kom etta).. Vilket alltså betyder att vi kvalade in oss till finalen i stockholm.. Där det kommer vara med ungefär 30-40 spelare.. Är inga prispengar att vinna.. Utan förstapriset t.ex är en resa till Macau, som dom kallar ett "spelparadis i fjärran östern".. Resan är för 2 personer i en vecka och man får 1000 dollar i handpengar..  

Så är tyvärr inga miljoner man kan dra in, men likförbannat ska det blir oerhört roligt att få spela en "riktig" arrangerad turnering med mycket folk.. =)


Aja.. nu har jag skrivit så mycket som ingen kommer orka läsa!

Så vi avslutar med en favorit i repris..


"Det vore ju ungefär som att heta Stefan Kula i Sverige"

hahaha.. Stefan Kula.. oj oj.. 



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards