Alla inlägg den 9 augusti 2007

Av Jonatan - 9 augusti 2007 14:19

Sådär ja.. Nu mår man ungefär som Lasse Kronér skulle må efter en lång och utdragen vaxning av bikinilinjen..


Blev ju utgång igår.. Jag, Simon, Jeppe, Alex och Martin åkte till Henri, där han och Tommy redan satt, och väl där vare bara börja dricka..

Var som vanligt trevligt! Blev nån grogg och allmänt snackande.. Senare även ett hyperparti poker..

Sen drog vi vidare ner på stan, där vi först löste in oss på stadshusverandan för att inse att det denna kvällen var Salsakväll.. YES!!.....

Var där inne kanske 1 min, och gick sen vidare ner mot drakbåts-öltältet.. väl där så insåg vi snabbt att det inte var särskilt livat.. vilket gjorde att vi inte heller där stannade mer än högst 1 minut.. Så vi drog vidare till O'learys istället.

Där vi spenderade större delen av kvällen..


Återförenades senare med Alex och Martin, som hade hittat Bullis ligga och dregla i nån soptunna.. Så hängde med dom ist.. Vi skulle gå på Max och käka, men när vi kom in på max möttes vi av frågan "Ursäkta, men hade ni tänkt beställa eller?" .. Näe, vad tror du? Tanken var att vi skulle låna eran toalett för den traditionsenliga "runkbullen".. Ojoj.. Vilken pära..


Men när vi fått fram vårat svar att, Ja vi hade faktiskt tänkt beställa mat, så fick vi till svar att "Tyvärr, men vi har stängt kassorna nu"..

Så det fick bli en halväcklig mosbricka på Shell istället.. Potatismos... Vem som än uppfann det, så kan den personen aldrig varit älskad som barn..


Sen fortsatte iaf våran stadsturné.. Alltså.. Man blir seriöst förundrad över hur skönt det är att vara ute i stan framåt morgonkvisten.. spatsera runt i hamnen och bara fula! :D Men kul var det..


Sen gick vi alla fyra hem till bullis för att slagga.. ja förutom Micke då som bara hade tid för en snabb powernap innan han skulle iväg och jobba klockan 07.00


Och nu idag har jag bara fått skjuts hem av brorsans jobbarkompis Micke(inte han som tidigare är nämnd), och sen bara suttit här.. nu väntar: Lite städning av rum, taco-middag med farmor här ^^, match och sen eventuellt poker hos André.


Dagens låt: Gavin DeGraw - I Don't Want To Be

Orkar inte motivera.. Lyssna själva istället.. idioter!



Peace!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards