Alla inlägg den 14 februari 2008

Av Jonatan - 14 februari 2008 13:48

Hej allihopa! (typ er 5 pers som jag vet vilka det är som läser :))


Ni ska bara veta vad många gånger jag varit på vippen att skriva nu, men sen ångrat mig i sista stund..


Har ändå hänt endel kul, med tereze och julias 20årsfest, och lagfesten osv.. Men jag nöjjer mig med att inte lägga så mycket skrivkraft vid sånt "gammalt", och låter mig helt enkelt hejdas vid att bara skriva att, allt har varit hur bra som helst den senaste tiden.


Så, vad ska vi skriva om idag då? Det vet jag inte faktiskt..


Jag och Olle var för någon vecka sen in till medie-programmet i sundsvall och hämtade ett exemplar av våran film "Det Eviga Sökandet", som är vårat projektarbete.

Det syns att filmen är en amatörrulle, men jag tycker ändå man kan se i filmen att vi lärt oss ganska mycket under dom 3 åren vi spenderat i gymnasiet..

Hör av er, om ni vill se filmen eller kanske t.om köpa den ;) (om ni är någon som på något sätt, varit med och spelat in eller hjälpt till med filmen, så är det bara säga till, så ska ni självklart få ett alldeles eget exemplar)


Filmen fanns även på youtube någon dag, men vi var tvungna att ta bort denna då en av huvudrolls-innehavarna Viktor Schön brann av när han fick veta det..


Om filmen då: Vi gjorde den som det första avsnittet i en mini-komediserie(resterande avsnitt är alltså inget som finns), och den handlar om två personer som av samhället skulle anses vara "onormala".. Vi har "Greven", som spelas av Viktor Schön, och "Ensamme Mannen", som spelas av Joakim Prim.. Mer får ni nog inte veta, förutom att övriga skådespelare i filmen är: Jag(Jonatan Brynielsson^^), Olle Rönnberg, Niklas Åhlund, Jennie Bäckman, Lars Rydstedt och Niklas Schön.


Jaja, det där blev en ganska dålig blogg.. ^^ då jag kom på när jag skrivit nästan allt, att förmodligen ingen är särskilt intresserad av våran film.. men får ta igen det i någon annan blogg, och skriva något jätteintressant där ist.. (öööh)


nu ska jag göra en omelett till frukost.. 


pies

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards